Skupinske vadbe

Trening in prijetno druženje hkrati

Skupinske vadbe

V Imagu izvajamo vadbe, ki so rezultat lastnih izkušenj in znanj. Ne držimo se določenih kalupov, ki jih ponuajo licencirane vadbe, saj smo mnenja, da nas strogo sledenje le-tem omejuje tako pri delu kot rezultatih.

“Najboljši čas za začetek je bil včeraj. Drugi najboljši čas je zdaj.”

Vodene vadbe pri nas se od ostalih razlikujejo v marsičem. Poleg že omenjene, je morda najbolj opazna razlika ta, da poudarjamo pomembnost manjših skupin, kjer ste prva prioriteta vi sami, s svojim imenom, in ne zgolj nekdo ki obiskuje določeno vadbo. Iz tega vidika trening bolj kot na klasično skupinsko vadbo spominja na semi-trenerstvo.

Na podlagi tega (manjših skupin) dosežemo tudi večjo povezanost med vadečimi in trenerjem ter splošno prijetno in domače vzdušje, zaradi katerega boste radi obiskovali vadbo.

Vadbo nato prilagajamo in oblikujemo na podlagi vaših potreb, predhodnih izkušenj ter pripravljenosti. Vsakič si prizadevamo doseči več, da le izkoristimo ves potencial. Vaš in naš.

V Imagu izvajamo 3 vadbe, katerih ime že nakazuje njihove ključne prednosti. IMAGO BURN, IMAGO FEEL in IMAGO TOTAL FIT so vadbe, ki se razlikujejo v svojem izhodišču glede na namen in način poteka. Vadbe pa se med sabo ne izključujejo temveč dopolnjujejo.

IMAGO BURN

Podžgite svoj metabolizem! Imago Burn zajema visoko intenzivno vadbo, kjer boste porabili veliko kalorij in stopili odvečno maščobo.

IMAGO FEEL

Začutite svoje telo! Imago Feel zajema predvsem vaje, ki se danes pogosto označujejo kot vaje za moč. Tako boste začutili in oblikovali mišice svojega telesa, tudi tiste, ki jih morda še ne poznate.

IMAGO TOTAL FIT

združuje ključne prednosti obeh prej omenjenih vadb in poskrbi, da postanete fit tako fizično kot psihično. Totalno fit.

V kolikor ne veste za katero vadbo bi se odločili oziroma katera je najbolj primerna za vas, nas brez zadržkov kontaktirajte ali se prijavite na brezplačen posvet.

Brezplačen posvet


Vse pravice pridržane © 2016 IMAGO CENTER
Izdelava spletnih strani www.intuitiva.si