Diagnostika

UGOTOVITE KAJ VAS OVIRA NA POTI DO CILJA

Diagnostika

Diagnosticiranje stanja telesa je gotovo ena najpomebnejših stvari, ki si jih lahko privoščite. Na podlagi poznavanja stanja vašega telesa je namreč odvisno ali boste željene rezultate sploh dosegli oziroma kako dobro vam bo le-to uspelo. Potrebno je vedeti česa je v vašem telesu preveč, česa premalo, kaj je tisto kar telo nujno potrebuje za izgubo maščobe ali pridobivanje mišične mase in morebiti kaj je tisto, kar vam onemogoča izgubo maščobnih oblog na določenem delu telesa, kljub temu, da ste jo drugje že izgubili.

“Nikoli ne bom popoln, lahko pa sem boljši.”

Kljub temu, da je diagnostika izjemno uporabna ne glede na to, kakšen je vaš cilj, ima še posebno vrednost prav pri lokalni izgubi maščobe.

Lokalizacija maščobe je v prvi vrsti funkcija hormonov, kar pomeni, da je treba doseči ustrezno vrednost oziroma čimbolj optimalno hormonsko sliko, da bi dosegli rezultat. V Imagu vam pomagamo spoznati svoje telo, njegove potrebe in zahteve. Skupaj se pogovorimo in na podlagi diagnostike opredelimo morebitno subklinično hormonsko težavo. Na podlagi diagnostike nato svetujemo tudi ustrezne prehranske dodatke.

Kolikokrat ste že jedli pravilno, telovadili itd., pa vam vseeno ni uspelo? Prav diagnostika je tista, ki naredi razliko. Pa tudi če stvar deluje, je poznavanje telesa tisto, kar naredi rezultate še boljše.

Z eno samo diagnostiko boste naredili ogromen korak naprej proti zastavljenim ciljem.

Brezplačen posvet


Vse pravice pridržane © 2016 IMAGO CENTER
Izdelava spletnih strani www.intuitiva.si