VADBA ZA MLADE MAMICE

17.08.2020

Facebook
Deli članek:

Porod za vsako žensko predstavlja velik dogodek, ki je hkrati tudi pomemben mejnik v življenju vsake posameznice. Vsako telo je drugačno in tako je tudi vsaka nosečnost drugačna. Verjetno ni treba poudarjati, da mora biti posledično tudi vsaka vadba in izguba kilogramov po porodu prilagojena vsakemu posamezniku posebej.


Ker je telo po porodu spremenjeno, je potrebno za dosego stanja pred nosečnostjo še več volje, dela in motivacije kot sicer. Verjetno vadba ni prva misel na katero pomislite po porodu, vendar je izrednega pomena, da se čimprej vrnete na stare tire.


Z samo vadbo se boste same bolje počutile, posledično bo vaše dobre počutje vplivalo tudi na otroka. Poškodovana tkiva in koža se bodo hitreje celila, izboljšal pa se bo tudi vaš krvni obtok.
Pomembno je, da se z vadbo na začetku ne pretirava in se s treningi začne postopoma. Sama vadba mladi mamici ne sme povzročati dodatnega stresa česar se v Imago centru dobro zavedamo.


Prav zato, ker se zavedamo pomembne vloge vadbe in nelagodja, ki ga mladi mamici predstavljajo odvečni kilogrami, pridobljeni med nosečnostjo, smo se odločili, da začnemo z izvajanjem prilagojene vadbe.


Vadba bo potekala 2x tedensko v Imago centru na Rudniku. Skupine bodo majhne, zato smo omejili število mest, saj je ključnega pomena, da vsaka posameznica dobi potrebno pozornost, da bo le-ta zadovoljna, vadba pa učinkovito in kvalitetno izvedena.


Prav zaradi omejenega števila mest pa je potrebno pohiteti s prijavami, in sicer na mail info@imagocenter.si ali 051 777 760.

Starejša novica| Vse novice |Novejša novica

Brezplačen posvet


Vse pravice pridržane © 2016 IMAGO CENTER
Izdelava spletnih strani www.intuitiva.si