ODPRLI SMO IMAGO CENTER!

07.01.2016

Facebook
Deli članek:

Z veseljem vam sporočamo, da smo z današnjim dnem odprli Imago center.

Vadbeni in svetovalni center Imago je sodoben studio zaprtega tipa. Istočasno ste v prostoru le vi in vaš trener, ni gneče, vadba pa je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Tako morebitni strahovi, ki jih doživljate ob misli, da bodo ostali strmeli v vas, da vam bo nerodno, ker nimate izkušenj ali imate kakšen kilogram preveč, postanejo popolnoma brezpredmetni.

V prijetnem in intimnem okolju si tako prizadevamo, da skupaj, kar najhitreje in najbolj optimalno, dosežemo vaše cilje.

V Imago centru bomo kot prvi v Sloveniji na enem mestu omogočili celostno obravnavo posameznika, saj je vzrok za preveliko telesno težo ali drugačno nezadovoljstvo s samim seboj pogosto precej globji, kot se zdi na prvi pogled. V ta namen bo vadečim na voljo priznana klinična psihologinja, s pomočjo katere boste odkrili prave razloge za dosedanje neuspehe, z osvojenim znanjem pa boste lažje spremenili dosedanji življenjski slog. Ekipa strokovnjakov bo poskrbela tudi za odpravo morebitnega hormonskega neravnovesja, ki je prav tako lahko ključna za uspeh. 

Vse, ki vas zanima kako studio izgleda in kakšne storitve nudimo pri nas, vabimo, da nas obiščete in se prepričate sami.

Za predogled pa vam ponujamo nekaj fotografij novega centra.

Starejša novica| Vse novice |Novejša novica

Brezplačen posvet


Vse pravice pridržane © 2016 IMAGO CENTER
Izdelava spletnih strani www.intuitiva.si